Te rejat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Postuar me 19.06.21 - 10:04
Timo Construction SH.P.K

Të përkushtuar në ndërtim!
#timoconstruction
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
... Shiko më shumëShiko më pak

Të përkushtuar në ndërtim!
#timoconstruction 
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
Postuar me 09.06.21 - 9:40
Timo Construction SH.P.K

Kur puna bëhet me pasion dhe përkushtim të tjerat janë shumë më të lehta!
#timoconstruction
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
... Shiko më shumëShiko më pak

Kur puna bëhet me pasion dhe përkushtim të tjerat janë shumë më të lehta!
#timoconstruction 
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
Postuar me 04.06.21 - 9:34
Timo Construction SH.P.K

Armatura e vendosur në mënyrë profesionale është një bazë e fortë, e qëndrueshme dhe afatgjate për objektin tuaj!

#timoconstruction
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
... Shiko më shumëShiko më pak

Armatura e vendosur në mënyrë profesionale është një bazë e fortë, e qëndrueshme dhe afatgjate për objektin tuaj!

#timoconstruction 
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
Postuar me 27.05.21 - 3:58
Timo Construction SH.P.K

Përgatitja e themel pllakës për ndërtimet e
objekteve në Uglarë, Fushë Kosovë.
#timoconstruction
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
... Shiko më shumëShiko më pak

Postuar me 20.05.21 - 9:43
Timo Construction SH.P.K

Investimi për të ardhmen, gjithmon është investim ndër më të vështirat.
Investimet e sigurta jan ato ku të gjitha fazat punohen me mbikqyrje dhe standarde nga më të lartat!
Ndërtimi i sigurt, garancion nga ne!
#timoconstruction
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
... Shiko më shumëShiko më pak

Investimi për të ardhmen, gjithmon është investim ndër më të vështirat.
Investimet e sigurta jan ato ku të gjitha fazat punohen me mbikqyrje dhe standarde nga më të lartat!
Ndërtimi i sigurt, garancion nga ne!
#timoconstruction 
Për më shumë informata:
📞 +383 43 523 800
📞 +383 43 523 600
🌐 www.timoconstruction.com
Postuar me 12.05.21 - 23:04
Timo Construction SH.P.K

Urime festa e Fitër Bajramit! 🕌
#fiterbajrami
#timoconstruction
... Shiko më shumëShiko më pak

Urime festa e Fitër Bajramit! 🕌
#fiterbajrami 
#timoconstruction

Komentoni në Facebook

Urime fat gjat gjith jetes

Urime edhe juve fiter bajrami