KARRIERA​

Karriera

Burimi ynë më i vlefshëm është populli ynë, i cili zhvillon traditat, vlerat dhe reputacionin e përhershëm të TIMO Construction Shpk për performancën. Ne investojmë kohën dhe energjinë për të rekrutuar, trajnuar dhe zhvilluar talentin më të mirë në industrinë tonë.