This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841439153606472.

Ndërmarrja timo Construction,
ka një traditë krenare të shërbimit si Kontraktues i Përgjithshëm
që nga viti 2009

Ndërmarrja Timo Construction, me seli në Drenas, sjell mbi 11 vjet përvojë të ndërtimit vendor dhe me një reputacion për ofrimin e projekteve të mëdha dhe unike të krijimit të dizajnit përpara afatit dhe buxhetit. Kompania jonë ka shërbyer klientëve dhe pronarëve të ndërtesave për më shumë se 1 dekad. Në atë kohë, ne kemi zbuluar se çelësi i suksesit të çdo projekti është të kuptuarit e nevojave dhe pritjeve të Pronarit dhe pastaj tejkalimi i atyre pritjeve.

Shërbime tona

Ndërtimi

Timo Construction është një kompani e shërbimeve të ndërtimit me qendër në Drenas dhe është një ndërtues kryesor në segmente të ndryshme të tregut. Kompania ka fituar njohje për ndërmarrjen e projekteve të mëdha, komplekse banesore.

Eskavatoret

Në çdo projekt ndërtimi, qoftë komercial, banesor apo industrial, gërmimet janë një veprimtari shumë e rëndësishme. Një themel i shëndoshë i betonit kërkon gërmim të duhur, dhe gërmimet e duhura vijnë me aplikimin e ekskavatorit të duhur.

Betoni

Betoni i cimentes është një përzierje e përbërë prej cimentes si material lidhës, rërës si një grumbull i imët dhe zhavorri si një grumbull i trashë në përmasa të përshtatshme. Raporti i përzierjes së betonit me gëlqere varet nga lloji i konstruksionit, por në përgjithësi, mund të jetë

Material ndërtimor

Material ndërtimor me kualitetit të lartë. Gjithqka që ju duhet për një shtëpi të bukur dhe cilësore mund ti gjeni tek ne me qmime shumë të volitëshme.

Ne krenohemi me projektet që kemi përfunduar

Ndërsa kënaqësia e partnerve tanë është merita jonë kryesore për përsosmëri, ne gjithashtu jemi njohur ndër vite për sigurinë, praktikat e biznesit dhe përsosmërinë e dizajnit. Jemi krenarë që jemi në ballë të praktikave të ndërtimit. Ne e kuptojmë që projektet përfaqësojnë jo vetëm ndërtesa, por planet për të ardhmen e klientëve tanë.

Na kontaktoni

Do të donim shumë për të diskutuar projektin tuaj të ardhshëm!